Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Termi fa coses

faig riure. no sempre quan vull.

  • 2
    Mecenes

Assassins de sèrie

Com serien els assassins en sèrie si actuessen en la freqüència d’emissió dels episodis.
Vos heu preguntat mai com serien els assassins en sèrie si realment actuessen en la freqüència d’emissió dels episodis de les sèries i en la durada de les temporades? Com tots sabrem, la polícia no treballa 45 minuts per setmana (espero) ni els assassins fan vacances de Nadal o Pasqua.
Per això us he classificat als assassins en sèrie en 5 categories, depenent de quan s’emet la sèrie i quant duren els episodis. Comencem!

EL CLÀSSIC
Actua només d’octubre a abril amb assassinats setmanals, però no sempre. Deixa espai per a que la polícia resolgue altres crims. Morts poc elaborades però relacionades entre sí. Pot matar durant varies temporades.

L’STREAMING
Comet tot els assassinats de cop i els deixa repartits per a que la policia els descobrixque quan li vaigue bé. El temps ja no és un obstacle. Crims més elaborats, coneixem la psicologia i la motivació de l’assassí.

EL TORRENT
La freqüència no és important. Avisa d’on està el cadàver i quan arriba la policia només hi ha un anunci que et porta a un altre lloc. El cercle pot arribar a ser molt llarg. Al final trobes el cadàver i, fins i tot, pot ser que sigui un altre diferent.

EL BANDERSNATCH
L’assassí va plantejant enigmes a la policia sobre que fer al seu següent assassinat. Hi ha un error greu al plantejament: si la policia no respon i no entra al joc, ell no pot seguir matant. És un frau.

L’ASSASSÍ 3D
La premsa ens l’ha venut com un assasí sanguinari sense escrúpols sense cap tipo d’empatia ni d’apego a la humanitat. Realment és un adolescent granut que viu a una caravana i que, com a molt, ha matat mapatxes i ardilles.

Espero que us haigue agradat esta classificació!